Tryk på tøj

Vi tilbyder tryk på tøj fra 1 stk. Vi har ingen opstartspris og det er faktisk ret nemt og sjovt at designe sit eget tøj. Om det er til arbejdsbrug, hjemmebrug, gaver, holdtrøjer eller t-shirts til events, så er det kun fantasien der sætter grænserne. Logoer, tegninger, billeder, tekster eller en anden idé, vi hjælper også gerne med design.

Alle bruger t-shirts. Privat brug, på arbejdet eller til børnene… Der findes uendeligt kreative og farvestrålende t-shirts med print. Vi printer på t-shirts til alle formål, og det er faktisk rigtig sjovt at være med til selv at designe. Vi har alle kvaliteter og størrelser, og farverne er mange.

Vi printer jeres logo på arbejdstøjet. T-shirts, sweatshirts, hoodies, og på tøj der ikke egner sig til print, tilbyder vi broderi. Vi forhandler mange tøjmærker inden for arbejdstøj, og der er også noget der passer til jeres virksomhed.

 

Hvorfor ikke designe dine egne muleposer? Vi tilbyder muleposer i alle kvaliteter og farver, og du kan få printet helt ned til 1 stk. Vi leverer muleposer med print til butikker, events, idrætsforeninger og til private, der ønsker at erstatte plasticposen med et alternativ.