Om os

UniDeko er en lokal virksomhed i Slangerup - med kendte ansigter!

1. september 2016 startede Malene Selbach & Kris Pedersen, virksomheden UniDeko, beliggende på Banegraven 26. 

Hos UniDeko hjælper vi både små og store virksomheder, med alt inden for skilte & bannere, reklamer, facader, logo design, grafisk design, tryksager, bildekorationer og meget mere. 

Privat bor vi selv i lokalområdet - Malene i Uvelse og Kris i Sundbylille. Det står vores hjerte nært, at komme ind under huden på de lokale virksomheder og foreninger i Slangerup & omegn. Vi ved hvor vigtigt det er for virksomhederne i Slangerup, at handle og støtte lokalt - og at det for mange også er vigtigt, at det også produceres lokalt. Det gør vi hos UniDeko!

Vi har stort fokus på at samarbejde med de lokale foreninger, både i Slangerup, men også i Uvelse. 

Hver måned har vi særligt fokus på ét bestemt produkt, og der vil være en speciel god pris på det udvalgte produkt.

Tilbudene kan ses her på vores hjemmeside eller på vores facebook.

billede af Kris og Malene

Kig forbi Banegraven 26, vi er på kontoret dagligt mellem 8 - 16.

“Vi skaber udtryk, der giver indtryk!”

Kris Pedersen Unideko profil

Kris Daniel Pedersen

Jeg var træt af at arbejde i en større virksomhed, uden nogen form for kontakt med kunderne. Jeg fik smidt en opgave i hænderne, der skulle laves så hurtigt som muligt, - firmaets fokus, var at få en så stor indtjening på opgaven som muligt. Derfor ville jeg gerne starte UniDeko op. For at give kunderne en ordentlig og personlig service, med hvad de vil have hjælp til. Jeg savnede at have kontakt til kunden, og komme frem til den bedste løsning, på hvad opgaven nu måtte indebære. Og ikke mindst, at se kunderne blive glade for deres produkt, når man afleverer det til dem.

Malene Selbach

Da jeg sagde mit fuldtidsjob op, var det for at leve min drøm ud som selvstændig. Jeg har tidligere været ansat i større organisationer, men også i mindre virksomheder, og oplevet at det er her, man kan gøre en forskel. Det vil jeg med UniDeko. Min mission med UniDeko, er at skabe relationer. - At hjælpe vores kunder, og gøre en forskel for dem. - Det er værdi for mig!

I dag kan alle gå på nettet og bestille visitkort, print, tjekke priser og købe hos den billigste. Men den personlige service kan de ikke købe på nettet. Jeg kan stå 100% inde for den service kunderne oplever hos os. Jeg er sikker på at vores kunder kan mærke, at vi brænder for det vi laver. Det er vigtigt for os at have stærke og nære relationer til vores kunder, fordi det giver os en bedre føling med hvad de har behov for.

Malene Selbach UniDeko profil