Folieprint & folieskæring

Folieprint

Vi tilbyder folieprint i alle størrelser og forskellige kvaliteter, både til indendørs og udendørs brug. Motiverne printer vi på folier der er egnet til den enkelte opgave.

Der er også mulighed for at folieprint med efterfølgende skæring af motivet i folien. Det kaldes konturskæring. Her er det kun fantasien der sætter grænser til form og motiv.

Vi kan efterbehandle folien med blank eller mat laminat for at øge holdbarheden – hvorved folien kan bruges til et utal af opgaver, f.eks.

 • Bildekorationer
 • Butiksruder
 • Facader
 • Skilte
 • Streamere
 • Halskilte
 • Messer og udstillinger

Fordelen ved folieprint, er at man nemt og billigt, kan få flere farver med på en gang, fremfor ved udskæring af gennemfarvet folie, har man kun den enkelte farve for hvert skær. Folieprint holder dog ikke lige så længe som folieudskæring vil.

Logo lavet som folieprint og påsat som bildekoration i to forskellige farver Firmalogo lavet som folieprint og påsat som bildekoration Folieprint med udskæring

Har du en idé til noget du kunne tænke dig at få lavet, så kontakt os, og så får vi en snak om hvad der kan lade sig gøre og finder frem til den bedste løsning.


wallsticker med tekst i sort Folieudskæring af logo wallsticker med tekst og logo i sort Folieudskræing til dekoration i vinduer Wallsticker med tekst Wallsticker til et venteværelse Folieudskræing til dekoration af inde og udendørs Wallsticker i folie med tekst i sort

Folieudskæring

Hos UniDeko kan vi lave alle former for folieudskæring. Med vores Roland Camm-1 Pro skæreplotter, kan vi komme helt ned i detaljer og skære det helt præcist.

Vi skærer tekster og motiver i gennemfarvede folier. Farvemulighederne er uendelige. Vi har rigtig mange forskellige folier i forskellige farver og med forskellige overflader. Foruden de normale farver, har vi folier I guld, sølv, spejl, børstet, mat & blank, tavlefolier og folier i særlige designfarver. Alt efter hvor folien skal monteres, skæres den ret- eller spejlvendt.

Gennemfarvet folie bliver oftest brugt til bil- og viduesdekoration, da folien har den egenskab, at den ikke falmer i farverne.

Den bliver også brugt som dekoration, enten som wallsticker, lågeindpakning, eller bare et sjovt budskab eller motiv.

 


Klistermærker

Vi tilbyder klistermærker, streamers, mærkater og labels i alle størrelser, både til indendørs og udendørs brug.

Klistermærker printes på en selvklæbende folie. Mærkerne kan leveres i ark eller på ruller.

Her er et udsnit af de forskellige muligheder:

 • Streamers til bilen, med eller uden magnet
 • Labels til emballage, flasker, glas mv.
 • Mærkater
 • Høj eller let klæbeevne
 • Med grå klæber, så klistermærket kan dække over et andet mærke

Få klistermærker på vores populære kampagne folie

119,- pr. m2

opstart på 299,-

Få for eksempel ca. 500 Ø10 cm runde klistermærker for 894,- ekskl. moms.

Stjerneformet klistermækre i blå og hvid med UniDeko Firkantet klistemærke i rød og hvid Klistermærke med en ræv Rundt klistermærke i gul og hvid